Better Software, Better People, Better Business.

Uniconta Plugins & Software

Optimaliseer uw logistieke processen met onze verschepingsmodule.

Beheer uw afroeporders efficiënter en behoud een helder overzicht.

Bij Promentum Consulting streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die naadloos integreren met uw Uniconta ERP-systeem, vooral gericht op de groothandel en retail industrie. Onze exclusieve reeks van plugins is ontworpen om de functionaliteit van Uniconta uit te breiden, om zo een meer gestroomlijnde en efficiënte operationele workflow te faciliteren.
Elke plugin wordt aangeboden tegen de prijs van één Uniconta-gebruiker, wat neerkomt op €30 per maand voor bedrijven met een business licentie, en €60 per maand voor bedrijven met een Uniconta enterprise licentie. Gecreëerd en onderhouden door ons toegewijde team bij Promentum Consulting, zijn deze plugins uw sleutel tot een meer gepersonaliseerde en verbeterde Uniconta-ervaring.

Stroomlijn uw orderverwerking met een georganiseerde orderverzamellijst.

Creëer en beheer EAN-codes moeiteloos met onze EAN generator.

Verbeter de kassa-ervaring met een gebruiksvriendelijk en efficiënt POS-scherm.

Beheer interne verplaatsingen van goederen effectief.

Ontdek vandaag nog hoe onze plugins uw bedrijfsprocessen kunnen transformeren en de operationele efficiëntie kunnen verhogen! Neem contact met ons ons voor een vrijblijvende demonstratie.

Wij blijven continu plugins en mogelijkheden toevoegen aan Uniconta, kom regelmatig terug om nieuwe plugins te bekijken. 

Algoritme welke beschikbaarheid bepaald en levertijden berekend.

Maak en beheer intercompany orders met deze module.