Better Software, Better People, Better Business.

AVP Module

Available to Promise (ATP) Module: Uw Slimme Assistent in Voorraadbeheer en Klanttevredenheid In een dynamische verkoopomgeving is het cruciaal om een nauwkeurig inzicht te hebben in de beschikbare voorraad en de leveringscapaciteit. Onze Available to Promise (ATP) Module komt hier optimaal aan tegemoet met een intelligent algoritme dat de beschikbare voorraad evalueert en toewijst aan orderregels, en indien nodig, nieuwe leverdatums berekent bij afwezigheid van voorraad.

Functies en voordelen omvatten:
  • Intelligente Voorraadtoewijzing: Het algoritme analyseert de huidige voorraad en bepaalt welke orderregels kunnen worden voldaan, en zorgt voor een optimale toewijzing van beschikbare voorraad.
  • Automatische Leverdatum Herberekening: Bij geen voorraad, wordt een nieuwe leverdatum berekend en gecommuniceerd naar de klant via een Promised Not Available (PNA) bericht, waarbij de nieuwe leverdatums per orderregel worden vermeld.
  • Uitgebreide Component Monitoring: Houdt rekening met een breed scala aan variabelen zoals alle verkooporders, reserveringen, beschikbare voorraad per magazijn, klant- en magazijnopeningstijden, inkooporderregels, leverancier levertijden, en eventuele feestdagen of weekenden.
  • Naadloze Integratie met Andere Modules: Werkt efficiënt samen met de Verschepingsmodule, Orderverzamellijst plugin en kan gescheduled worden als taak via de Batch Module van Uniconta Nederland.
  • Real-time Updates en Communicatie: Biedt real-time updates over de voorraadstatus en leveringsdatums, en verstuurt automatisch berichten naar klanten bij wijzigingen in de leverdatum, hetgeen bijdraagt aan een verbeterde klanttevredenheid.

De Available to Promise (ATP) Module is een krachtige uitbreiding op uw voorraadbeheer en orderverwerkingssysteem, en streeft naar het maximaliseren van de efficiëntie en klanttevredenheid door een accurate en tijdige communicatie over leveringsdatums. Ontdek hoe de ATP Module uw verkoop-, voorraad- en leveringsprocessen kan optimaliseren en een superieure service aan uw klanten kan bieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.  Voor prijsinformatie zie plugin overzicht.