Better Software, Better People, Better Business.

Afroeporders plugin

Met onze Afroeporder Plugin, krijgt u een robuust systeem om deze unieke orderstroom efficiënt te beheren. Speciaal ontworpen om afroeporders te registreren en te beheren, biedt deze plugin een georganiseerde structuur voor het in delen uitvoeren van orders, vaak verspreid over een jaar, op aanvraag van de klant.

Belangrijke functies en voordelen:
  • Registratie van Afroeporders: Leg de initiële afroeporder vast met alle relevante details, waardoor een helder overzicht ontstaat van de klantverplichting op de lange termijn.
  • Deelafroepen: Wanneer het tijd is voor een deellevering, maakt de plugin naadloos een normale verkooporder aan in Uniconta, met behoud van een duidelijke link naar de oorspronkelijke afroeporder.
  • Real-Time Monitoring: Houd nauwkeurig bij hoeveel er nog af te roepen is, hoeveel er al is afgeroepen, en op welke orders er is afgeroepen, zodat u altijd up-to-date blijft met de status van elke order.
  • Link vanuit Verkooporderregels: Vanuit de verkooporderregels in Uniconta, legt u eenvoudig een link naar de oorspronkelijke afroeporder, wat zorgt voor een geïntegreerde traceerbaarheid en beheer van de orderhistorie.
  • Centraal Overzicht: Met een centraal overzicht van alle afroeporders en de bijbehorende deelleveringen, behoudt u de controle en zorgt u voor een tijdige uitvoering van alle klantverzoeken.

De Afroeporder Plugin is uw partner in het efficiënt navigeren door de uitdagingen van orderbeheer over tijd, waarbij een gestroomlijnde operatie en tevreden klanten centraal staan. Ontdek hoe de Afroeporder Plugin een meer gestructureerde en georganiseerde aanpak biedt voor uw afroeporderbeheer, en zo bijdraagt aan een verhoogde klanttevredenheid en operationele efficiëntie.Neem contact met ons op voor meer informatie.  Voor prijsinformatie zie plugin overzicht.