B2C webshops

Een etalage naar uw consumentenwereld

De wereld van e-commerce is groots en steeds in ontwikkeling, en bij Promentum zijn we trots op onze capaciteit om bedrijven te introduceren aan de wonderen van de B2C-markt. Voor diverse klanten hebben we de toegangspoort geopend naar consumenten via webshops, soms zelfs voor degenen die voorheen uitsluitend zakelijk opereerden. Een van onze laatste projecten was de fanshop voor het Haas F1 team.

Verschil B2C webshop en een B2B portaal

Terwijl een B2B portaal zich richt op zakelijke klanten en vaak functies heeft voor bulkbestellingen, prijsonderhandelingen en gepersonaliseerde prijsafspraken, is een B2C webshop gericht op de eindconsument. Hier ligt de nadruk op een naadloze gebruikerservaring, uitnodigende productweergaven en snelle betalingsprocessen.

De Promentum aanpak

Onafhankelijk van het platform kunnen wij naadloos integreren met elke B2C webshop. Heeft jouw bedrijf nog geen online winkel? Dan gaan we graag de uitdaging aan om vanaf het begin een webshop te ontwerpen, te bouwen en te lanceren. Hoewel onze webshops zelfstandig sterk staan, excelleren ze vooral wanneer geïntegreerd met moderne softwaresystemen, met name Uniconta.

Lees hier onze blog over hoe meer omzet te genereren met de synergie tussen Uniconta ERP en een geïntegreerde webshop

Uniconta & AI

De ware kracht van onze webshops schuilt in de combinatie van Uniconta en AI. Hiermee creëren we webshops die niet alleen functioneel zijn, maar ook de unieke identiteit van uw merk weerspiegelen. Met Promentum aan jouw zijde wordt e-commerce niet alleen een krachtig verkoopkanaal, maar ook een dynamische tool die in real-time leert en zich aanpast aan jouw consumenten.

AI kan detecteren welke klantgroep uw site bezoekt en de product omschrijvingen dienovereenkomstig aanpassen.

Tone of Voice

Afhankelijk van jouw doelgroep, kan AI de toon van de content veranderen, of het nu speels, formeel of ergens tussenin is

Dynamische content

Op basis van het koopgedrag en browsegedrag van een gebruiker kan AI relevante producten aanbevelen, waardoor de kans op een aankoop wordt vergroot.

B2C webshops & Design

Promentum werkt samen met designbureaus zoals WetNose die mooie award winning designs heeft gemaakt voor diverse klanten.

Hieronder wat voorbeelden van recente B2C webshops

rebelcat records