Better Software, Better People, Better Business.

Orderverzamellijst plugin

Optimaliseer Uw Magazijnverzameling en Orderverwerking. In de hectische omgeving van een magazijn is het van cruciaal belang om een gestroomlijnd en efficiënt proces te hebben voor het verzamelen van orders. Onze Orderverzamellijst Plugin brengt orde in de chaos door een georganiseerd systeem te bieden voor het beheren van de verzameling van verkooporderregels, gebaseerd op de actuele voorraadbeschikbaarheid.

Hier zijn de kernfuncties en voordelen:
  • Maak Orderverzamellijsten Scherm: Managers krijgen een overzicht van alle verkooporderregels waarvoor voorraad beschikbaar is, en kunnen dus worden geleverd.
  • Geavanceerde Filter- en Zoekfuncties: Filter en zoek op diverse velden zoals magazijn, locatie, leverdatum, en afleveradres om nauwkeurig te bepalen wat er verzameld moet worden.
  • Automatische Verzamelopdrachten Creatie: Creëer automatisch verzamelopdrachten per klant of per order, die vervolgens kunnen worden geprint, ge-e-mailed of in XML-formaat worden verstuurd naar derden, zoals logistieke dienstverleners indien warehousing is uitbesteed.
  • Real-Time Verzameling Monitoring: Noteer in het “Orderverzamellijst Overzichtsscherm” of de verzamelorders zijn verzameld, registreer eventuele verschillen en markeer verzamellijsten als gereed voor verzending.
  • Naadloze Doorboeking: Bij doorboeking worden de verkooporderregels zoals genoemd op de orderverzamellijst verzonden en wordt de voorraad afgeboekt, zodat de voorraadniveaus altijd nauwkeurig zijn bijgewerkt.
    • Efficiënte Samenwerking met Externe Partners: Met de mogelijkheid om verzamelopdrachten te delen met externe logistieke partners, zorgt deze plugin voor een soepele samenwerking en een tijdige uitvoering van verzendprocessen.
  • Integratie: De orderverzamellijst werkt ook naadloos samen met onze verplaatsingsopdrachten plugin en de Bizbloqs WMS oplossing

De Orderverzamellijst Plugin is een essentiële toevoeging aan uw Uniconta-systeem, ontworpen om de efficiëntie en nauwkeurigheid van uw magazijnverzameling en orderverwerking te maximaliseren. Ontdek hoe deze plugin uw magazijnbeheer kan transformeren en een meer gestroomlijnde, georganiseerde en productieve operatie kan bevorderen.Neem contact met ons op voor meer informatie.  Voor prijsinformatie zie plugin overzicht.