Better Software, Better People, Better Business.

De verschepingsmodule

Navigeer door de complexe wereld van goederenverscheping met onze Verladingsmodule. Speciaal ontworpen voor het monitoren van de verschepingen van ingekochte goederen, deze module maakt het beheren van internationale transporten een gestroomlijnd proces, vooral wanneer deze afkomstig zijn uit het Midden- of Verre Oosten via zeevracht of luchtvracht.

Functies en voordelen omvatten:
  • Registratie van Verzenddocumenten: Begin met het registreren van de essentiële details van de zending zoals vermeld op de Bill of Lading of Air Way Bill.
  • Containerregistratie: Volg vervolgens de containers waarin uw goederen zijn verpakt, en koppel deze aan de respectieve inkooporderregels van een of meerdere inkooporders.
  • Real-time Tracking: Houd de verwachte vertrek- en aankomsttijden (ETD en ETA) bij om een nauwkeurige timing van de levering te verzekeren.
  • Gecentraliseerde Ontvangst: Zodra de goederen op de bestemming zijn aangekomen, faciliteert de module een centrale ontvangst van alle orders in één handeling, wat een tijdbesparing betekent in vergelijking met het individueel ontvangen van elke inkooporder.
  • Integratie met BizBloqs: Voor een naadloze ontvangstprocedure per warehouse scanner
  • 3-Way-Matching Integratie: Deze module is ook geïntegreerd met de 3-way-matching plugin van Uniconta Nederland, wat de afstemming van facturen met de ontvangen goederen aanzienlijk vereenvoudigt.

De Verladingsmodule is een cruciaal instrument voor bedrijven die streven naar een soepel, georganiseerd en kosteneffectief goederenvervoer. Ontdek hoe de Verladingsmodule uw verschepings- en ontvangstprocessen kan transformeren, en zo bijdraagt aan een hogere operationele efficiëntie. Neem contact met ons op voor meer informatie.  Voor prijsinformatie zie plugin overzicht.