B2B portalen

Customized B2B oplossingen

In het digitale tijdperk zijn B2B portalen onmisbaar geworden voor bedrijven die efficiënt willen communiceren en transacties willen uitvoeren met hun zakelijke partners. Promentum heeft voor diverse klanten op maat gemaakte portalen ontworpen, die perfect aansluiten op hun specifieke bedrijfsbehoeften.

Verschil B2B portaal en een B2C webshop

Een B2B portaal is specifiek gericht op zakelijke transacties tussen bedrijven. Het biedt functies zoals bulkbestellingen, op maat gemaakte prijsafspraken, en uitgebreide productinformatie die relevant is voor bedrijven. Aan de andere kant richt een B2C webshop zich op de directe verkoop aan consumenten, waarbij de nadruk ligt op gebruiksvriendelijkheid, visuele presentatie en snelle aankopen.

Bij Promentum begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Als je nog geen B2B portaal hebt, kunnen we deze vanaf de basis ontwerpen, bouwen en live brengen. Wij kunnen naadloos integreren met elk bestaand B2B portaal, ongeacht het platform waarop het is gebouwd. Hoewel we uw B2B portaal stand-alone kunnen leveren, raden we aan om het te integreren met Uniconta, het meest moderne ERP-systeem ter wereld, voor een gestroomlijnde en efficiënte bedrijfsvoering.

B2B portalen & AI

In het moderne digitale landschap spelen B2B portalen een cruciale rol in het faciliteren van zakelijke transacties en communicatie. Bij Promentum combineren we de geavanceerde mogelijkheden van Uniconta, het meest vooruitstrevende ERP-systeem ter wereld, met de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) om u een ongeëvenaarde B2B ervaring te bieden.

Lees hier onze blog over hoe meer omzet te genereren met de synergie tussen Uniconta ERP en een geïntegreerd B2B portaal

Uniconta & AI

Met AI en Uniconta is het mogelijk om een klantspecifiek portaal te ontwerpen dat volledig is afgestemd op de behoeften en voorkeuren van individuele klanten of klantgroepen. Dit betekent dat de context, tone of voice en representatie van uw portaal dynamisch kan worden aangepast, waardoor elk zakelijk contact zich speciaal en begrepen voelt. Door deze technologieën te omarmen, positioneert Promentum zich aan de voorhoede van B2B oplossingen, en garanderen we een op maat gemaakte en efficiënte benadering voor elke klant.

AI kan gegevens analyseren en inhoud en aanbiedingen aanpassen, specifiek gericht op jouw gebruiker of gebruikersgroep.

Voorspellende analyse

AI kan patronen herkennen en voorspellingen doen over klantgedrag, wat kan leiden tot beter voorraadbeheer en verkoopprognoses.

Automatisering

Routinematige taken en processen kunnen worden geautomatiseerd, waardoor bedrijfsvoering soepeler en efficiënter wordt

Klantsegmentatie

Door de enorme hoeveelheid gegevens die een ERP-systeem kan verzamelen, kan AI dieper inzicht krijgen in klantsegmenten.

B2B portalen & Design