Better Software, Better People, Better Business.

POS Scherm

In de wereld van groothandel, waar rekeningverkopen de norm zijn, biedt onze POS Scherm Plugin een naadloze oplossing voor bedrijven met een fysieke winkel. Speciaal ontworpen voor omgevingen waar een traditionele kassa niet vereist is, maar waar het snel kunnen uitprinten van een factuur of bon essentieel is, zoals in verfspeciaalzaken, elektronicazaken, en meer.

Kernfuncties en voordelen omvatten:
  • Artikel Scanning: Met een handscanner snel en nauwkeurig artikelen registreren, of handmatig zoeken op artikelnummer, omschrijving of EAN-code in Uniconta.
  • Automatische Prijsafspraken: Bij het aanmaken van een POS order worden automatisch de prijsafspraken die met het betreffende bedrijf zijn gemaakt opgehaald, voor een foutloze en efficiënte transactie.
  • Aanpasbare Rapport Layouts: Kies tussen het printen van een gedetailleerde factuur of een beknopt bonnetje, met onze speciaal ontwikkelde rapport layout die is afgestemd op de behoeften van rekeningverkopen.
  • Gebruiksvriendelijke Interface: Een intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface die de verkooptransacties in uw fysieke winkel stroomlijnt, terwijl de nauwkeurigheid en snelheid van de service wordt verbeterd.
  • Naadloze Integratie met Uniconta: Een naadloze integratie met uw Uniconta-systeem zorgt voor een efficiënte orderverwerking en facturatie, waardoor u tijd bespaart en de klanttevredenheid verhoogt.

De POS Scherm Plugin is uw brug tussen de fysieke winkelverkoop en een efficiënte, geautomatiseerde factureringsoplossing. Ontdek hoe het kan helpen de operationele efficiëntie te verhogen, de klantenservice te verbeteren en een professionele uitstraling te geven aan uw verkooptransacties in de winkel. Neem contact met ons op voor meer informatie.  Voor prijsinformatie zie plugin overzicht.