Promentum Consulting

Uniconta als basis

Uniconta, ontworpen door het visionaire brein van Erik Damgaard, vormt vaak de solide basis van onze projecten. Dit meesterwerk is ontworpen met het idee dat elk bedrijf uniek is en eigen bedrijfsprocessen heeft. Terwijl Uniconta centraal staat in onze aanpak, erkennen we ook dat sommige bedrijven specifieke behoeften hebben die verder gaan dan de kernfunctionaliteiten. Daarom breiden we Uniconta uit met state-of-the-art applicaties en add-ons, afhankelijk van de specifieke behoeften van onze klanten. Met onze expertise op het gebied van de nieuwste softwaretechnologieën zorgen we ervoor dat elke implementatie en uitbreiding de huidige standaard in de branche overtreft.

Missie & Visie

Wat onze missie & visie betreft: net als elk ander commercieel bedrijf streven we ernaar om "leuk werk te doen, voor leuke klanten, en daar ook nog leuk aan te verdienen". We hebben genoeg ervaring om te beseffen dat we niet de wereld, Europa of Nederland gaan veroveren. Maar we hebben wel de expertise en het verlangen om een prachtig bedrijf op te bouwen dat het beste voorheeft met zowel het personeel als de klanten. En dat is precies wat we gaan doen.

Wie zijn wij

Samengevat kun je ons het beste omschrijven als "software hipsters". Wij geloven niet in standaardsoftware voor standaardbedrijven met standaard medewerkers die producten verkopen aan standaardklanten, welke worden ingekocht bij standaardleveranciers uit standaardlanden. Om die reden implementeren we ook systemen die we simpel kunnen aanpassen aan de hand van parameters, no-code of low code development.

Een state-of-the-art ERP-systeem dat naadloze bedrijfsvoering en geïntegreerde oplossingen biedt voor de moderne onderneming.

POS365

Een Point-of-Sale oplossing die gebruiksvriendelijkheid combineert met moderne functionaliteit voor een optimale klantervaring.

BizBloqs

Een krachtig warehouse management systeem dat efficiëntie en nauwkeurigheid brengt in elk magazijnproces.

WAIR

Een geavanceerd AI-gedreven model dat optimale voorraadniveaus en distributie berekent voor nauwkeurige productbeheersing.

B2B Portalen

Op maat gemaakte zakelijke platforms die bedrijven verbinden en naadloze transacties en samenwerkingen faciliteren.

B2C Webshops

Op maat gemaakte online stores die merken en consumenten dichter bij elkaar brengen voor een optimale shopervaring.

Het team achter Promentum

"Het team achter Promentum" is een samensmelting van veteranen, elk uitblinkend met een unieke set aan kwaliteiten en expertise. Wat ons team uniek maakt, is het ontbreken van een algemeen directeur. In plaats daarvan hebben we diverse directeuren die zich specifiek richten op verschillende bedrijfsgebieden. Hoewel ze topposities bekleden, zijn ze nog steeds gepassioneerd betrokken bij de operationele kant van ons bedrijf. Ze stappen regelmatig in de schoenen van consultants, solution architects of projectmanagers, wat getuigt van hun toewijding en hands-on mentaliteit.

Kees Brussen

Kees Brussen is onze operationeel directeur en is het operationele brein achter de onderneming.

Matthijs van der Meulen

Als financieel directeur, waakt zorgvuldig over de financiële gezondheid en groei van het bedrijf.

Stefan van den Brink

Focust zich als Directeur Business Development op nieuwe zakelijke kansen en uitbreiding.

Jan Rijkens

Draagt als Directeur Development en Techniek zorg voor onze technologische vooruitgang en innovatie.

Deze directeuren hebben niet alleen diverse rollen in tal van projecten gespeeld, maar ze hebben ook indrukwekkende sporen verdiend door succesvolle ICT-projecten te leiden en bedrijven op te zetten én te verkopen. Met hun gecombineerde kennis en ervaring zijn ze vastberaden en gepassioneerd om Promentum naar nieuwe hoogten te stuwen.

Time to shine

Voordat we van start zijn gegaan met Promentum hebben we al een hoop, een hele hoop werk verricht. Een overzicht van de highlights van de afgelopen jaren en er is more to come.

Promentum

mei 2023 - Heden

Wij zijn de beste Award

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we onszelf zojuist de "Wij zijn de beste Award" hebben toegekend! Dit is een enorme prestatie en we zijn trots op de tomeloze inzet die ons team iedere dag weer toont om deze prijs te verdienen. Deze erkenning is een testament aan ons vermogen om onze klanten de best mogelijke service en producten te bieden. We zullen blijven streven naar uitmuntendheid en ons best blijven doen om te zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn. Bedankt aan iedereen die heeft bijgedragen aan ons succes en we kijken ernaar uit om onszelf nog meer Awards toe te kennen in de toekomst!

Haas F1 team

juni 2022

Technology Innovator Awards

Hebben we al verteld dat we goed zijn? Nee? Bij deze! We zijn erg goed! Behalve dat we Uniconta heel goed kunnen implementeren, kunnen we ook erg goed integreren met alles en nog wat. In theorie kunnen we integreren met alles wat er maar op het web zit, inclusief je slimme koffiezet apparaat, maar in de praktijk uit zich dat toch in hele mooie webshops, B2B portalen, vendor portalen, koppelingen met andere magazijnen, Kleding management systemen, field service applicaties, etc. We denken dat we met recht de Technology Innovator award wel hebben verdiend. Bewijs nodig? Kijk maar eens naar de shop van het Hass F1 Team. Powered by Uniconta, made by us!

Uniconta

oktober 2021

Best International ERP System Award

Deze was dus gewoon ff tussendoor gewonnen. Dit zal wel komen door al die tevreden klanten die zeggen “Wil je geen medaille of zo hebben?”. Medailles zijn niet nodig, als we willen opscheppen dan posten we wel wat op LinkedIn. Maar het feit dat er al meer dan 75.000 administraties zijn in Uniconta is voor ons eigenlijk al award genoeg.