Promentum Consulting

Uniconta als basis

Uniconta, ontworpen door het visionaire brein van Erik Damgaard, vormt vaak de solide basis van onze projecten. Dit meesterwerk is ontworpen met het idee dat elk bedrijf uniek is en eigen bedrijfsprocessen heeft. Terwijl Uniconta centraal staat in onze aanpak, erkennen we ook dat sommige bedrijven specifieke behoeften hebben die verder gaan dan de kernfunctionaliteiten. Daarom breiden we Uniconta uit met state-of-the-art applicaties en add-ons, afhankelijk van de specifieke behoeften van onze klanten. Met onze expertise op het gebied van de nieuwste softwaretechnologieën zorgen we ervoor dat elke implementatie en uitbreiding de huidige standaard in de branche overtreft.

Missie & Visie

Bij Promentum streven we naar het leveren van superieure diensten en oplossingen met het doel waarde te creëren voor onze klanten en een inspirerende werkomgeving te bieden voor ons team. Onze kernmissie is het opbouwen van duurzame relaties met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en gezamenlijk succes, terwijl we een cultuur van tevredenheid en groei binnen ons team bevorderen. We zijn gedreven door de visie om een toonaangevend bedrijf te worden, erkend om onze expertise, integriteit en inzet. Ons doel is niet alleen om een positieve impact op onze klanten te maken, maar ook om een omgeving te creëren waarin ons personeel kan floreren. Door innovatie te omarmen en voortdurend te streven naar verbetering, zetten we ons in voor de ontwikkeling van een bedrijf dat uitmunt in zijn vakgebied, met een sterke focus op de tevredenheid van zowel klanten als medewerkers.

Onze filosofie

Samengevat kun je ons het beste omschrijven als "software hipsters". Wij geloven niet in standaardsoftware voor standaardbedrijven met standaard medewerkers die producten verkopen aan standaardklanten, welke worden ingekocht bij standaardleveranciers uit standaardlanden. Om die reden implementeren we ook systemen die we simpel kunnen aanpassen aan de hand van parameters, no-code of low code development.

Een state-of-the-art ERP-systeem dat naadloze bedrijfsvoering en geïntegreerde oplossingen biedt voor de moderne onderneming.

POS365

Een Point-of-Sale oplossing die gebruiksvriendelijkheid combineert met moderne functionaliteit voor een optimale klantervaring.

BizBloqs

Een krachtig warehouse management systeem dat efficiëntie en nauwkeurigheid brengt in elk magazijnproces.

WAIR

Een geavanceerd AI-gedreven model dat optimale voorraadniveaus en distributie berekent voor nauwkeurige productbeheersing.

B2B Portalen

Op maat gemaakte zakelijke platforms die bedrijven verbinden en naadloze transacties en samenwerkingen faciliteren.

B2C Webshops

Op maat gemaakte online stores die merken en consumenten dichter bij elkaar brengen voor een optimale shopervaring.

Het team achter Promentum

Bij Promentum is ons team een dynamische verzameling van doorgewinterde professionals, elk met zijn eigen specialisme en deskundigheid. Ons unieke kenmerk is dat we opereren zonder een traditionele algemeen directeur. We hebben een platte organisatiestructuur waarbij teamleden meerdere rollen vervullen, gericht op verschillende aspecten van het bedrijf. Deze benadering onderstreept onze gezamenlijke toewijding en een hands-on mentaliteit, waarbij iedereen direct betrokken is bij de operationele activiteiten en projecten bij onze klanten.

Kees Brussen

Verantwoordelijk voor de operationele processen, Kees is de drijvende kracht achter de efficiëntie en effectiviteit van onze bedrijfsvoering. Zijn betrokkenheid zorgt voor soepele dagelijkse operaties en klanttevredenheid.

Matthijs van der Meulen

Met een scherp oog voor onze financiële gezondheid zorgt Matthijs ervoor dat we financieel sterk en groeiend blijven. Hij speelt een cruciale rol in het waarborgen van onze financiële stabiliteit en ondersteunt de duurzame groei van Promentum.

Stefan van den Brink

Stefan richt zich op het ontdekken van nieuwe zakelijke kansen en het uitbreiden van onze activiteiten. Zijn inzet voor bedrijfsontwikkeling en groei helpt ons nieuwe markten te verkennen en onze aanwezigheid uit te breiden.

Jan Rijkens

Jan is toegewijd aan onze technologische vooruitgang en innovatie. Door zijn leiderschap in ontwikkeling en techniek blijven we vooroplopen in de branche met state-of-the-art oplossingen.

Ons team van twaalf is niet alleen betrokken bij diverse projecten, maar heeft ook een rijke geschiedenis in het succesvol leiden van ICT-projecten en het opbouwen en verkopen van bedrijven. Met deze gezamenlijke expertise en ervaring zijn we gepassioneerd en vastberaden om Promentum naar nieuwe successen te leiden, terwijl we een nauwe band behouden met onze klanten en projecten.