Vragen?
Neem contact op!

Heb je vragen, wil je een demo neem gerust contact met ons op.

  FAQ

  Vragen? Wij hebben antwoorden!
  Wat voor diensten biedt Promentum Consulting aan?

  Promentum Consulting specialiseert zich in het aanbieden van hoogwaardige bedrijfssoftware-oplossingen, waaronder ERP-systemen zoals Uniconta, POS-systemen zoals POS365, en warehouse management systemen zoals BizzBloqs. Ons doel is om bedrijven te ondersteunen bij het optimaliseren van hun operationele processen door middel van technologische innovatie en deskundig advies.

  Hoe kan Promentum Consulting mijn bedrijf helpen groeien?

  Door onze diepgaande kennis van bedrijfsprocessen en onze expertise in geavanceerde software-oplossingen, kunnen wij uw bedrijf helpen efficiënter te werken, kosten te besparen en de productiviteit te verhogen. We bieden gepersonaliseerde adviesdiensten en implementatieondersteuning, zodat u maximaal kunt profiteren van onze oplossingen.

  Kan ik een demo krijgen van de software-oplossingen die u aanbiedt?

  Ja, we bieden demonstraties van onze software-oplossingen zodat u een beter inzicht krijgt in hoe deze uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Neem contact met ons op via onze contactpagina om een afspraak te maken voor een persoonlijke of remote demo.

  Na de demo zullen we de demo-omgeving aan u gratis ter beschikking stellen. Hiermee kunt u zelf de eenvoud en het gebruikersgemak van onze applicaties ondervinden. 

  Wat maakt Promentum Consulting anders dan andere aanbieders?

  Ons team bestaat uit doorgewinterde professionals met een rijke achtergrond in ICT en bedrijfsmanagement. Onze unieke aanpak, zonder traditionele directiestructuur, stelt ons in staat nauw samen te werken met onze klanten en flexibel in te spelen op hun behoeften. We zijn toegewijd aan het bouwen van langdurige relaties en het leveren van oplossingen die echt een verschil maken.

  Hoe kan ik beginnen met werken met Promentum Consulting?

  Het proces begint met een kennismakingsgesprek waarin we uw bedrijfsbehoeften en doelstellingen bespreken. Op basis hiervan stellen we een op maat gemaakt plan voor met de meest geschikte oplossingen voor uw situatie. Neem contact met ons op via de contactpagina op onze website om een afspraak te plannen en te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen ondersteunen.