BizBloqs

Magazijn oplossingen voor het MKB

BizBloqs is een volledig Warehouse Management Systeem (WMS) voor bedrijven van elke omvang. Het unieke platform waar BizBloqs op is gebouwd kan worden geconfigureerd om een oplossing te bieden voor elke logistieke uitdaging, ongeacht de bedrijfsgrootte of complexiteit van het logistieke proces.

Naadloze schaalbaarheid

De meeste bedrijven hebben groeiambities. Het is echter soms moeilijk te voorspellen in welke richting de ontwikkeling zal gaan en hoe lang de groei zal aanhouden. Zowel Uniconta als BizBloqs zijn ontwikkeld voor naadloze schaalbaarheid zonder impact op de kernactiviteiten, zodat je je kan aanpassen aan jouw groei of zelfs een tijdelijke stalling. De meeste initiatieven op het gebied van innovatie kunnen onmiddellijk door het systeem worden opgevangen en ondersteund.

Toen ons team verbinding maakte met Uniconta, zij vond de samenwerking als een best practice van hoe we graag werken met onze partners. Hun technische team werkt perfect samen met het technische team van BizBloqs en zorgt ervoor dat onze oplossingen absoluut soepel samenwerken. Hun commerciële team toonde grote interesse om de logistieke oplossingen van BizBloqs echt te begrijpen en verspilde geen tijd om leads in hun netwerk te vinden. Partnerschappen als deze zijn de sleutel tot de aanhoudende groei en het succes van BizBloqs, en daarom zijn we erg trots te kunnen melden dat we officieel zijn vermeld als een add-on in hun online winkel. Als je Uniconta gebruikt is het gemakkelijker dan ooit om uw logistiek naar een geheel nieuw niveau te tillen!
Willem ten Asbroek, Eigenaar BizBloqs.

We leveren diverse scanners. De keuze is afhankelijk van diverse factoren zoals:

• Scangebied
• Robuustheid
• IP-classificatie en temperatuur
• Draagbaarheid
• Wi-Fi-dekking
• Camera
• Vormfactor
• Kosten

scanner bizbloqs

De kenmerken

BizBloqs heeft talloze functies geïmplementeerd en geoptimaliseerd die zeer relevant zijn voor veel industrieën. Hier hebben we er een paar uitgelicht.

Verminder benodigde tijd en transformeer jouw bedrijf met zeer efficiënte digitale processen.

Standaardisatie

Standaardiseer werk en laat jouw WMS magazijnprocessen dicteren en hoe jouw personeel hun werk vervult.

Geen verspilling

Voorkom dat je vervaldatums uit het oog verliest, bijvoorbeeld door op de hoogte te zijn van de voorraad.

Carrier integratie

Optimaliseer uw verzending met een naadloze koppeling met een van de 850 vervoerders naar keuze.

ERP integratie

Integreer BizBloqs met Uniconta en koppel jouw bestelsysteem en financieel systeem aan jouw magazijn.

Online kanaalintegratie

Synchroniseer orders en voorraad en volg informatie tussen jouw online verkoopkanalen en jouw WMS.