HUUS.nl kiest voor groei en innovatie met Uniconta en Promentum-Consulting

Met trots kondigen we aan dat HUUS.nl, een vooraanstaand bedrijf in de woon- en lifestylesector, een belangrijke stap heeft gezet in hun streven naar innovatie en bedrijfsgroei. HUUS.nl heeft voor Uniconta gekozen als hun nieuwe ERP-systeem en heeft Promentum Consulting geselecteerd als hun partner voor implementatie en consultancy, mede dankzij hun indrukwekkende trackrecord en diepgaande branche expertise in de groothandel en retail.

Uniconta: Het Hart van de Digitale Transformatie

Uniconta is een state-of-the-art ERP-systeem dat zich onderscheidt met uitgebreide functionaliteiten door middel van geïntegreerde modules. Deze modules ondersteunen alle kernprocessen van een onderneming en bieden een naadloze, geïntegreerde bedrijfsvoering. Een cruciale factor in de keuze voor Uniconta was de ongelimiteerde en hoogwaardige communicatiemogelijkheden met andere applicaties via .NET API of oData, waarmee HUUS.nl de beperkingen van hun vorige boekhoudsoftware achter zich laat. Voor meer informatie over Uniconta kunt u terecht op onze Uniconta pagina of op uniconta.com/nl.

Promentum Consulting: Expertise die Telt

Promentum Consulting, bekend om hun uitgebreide ervaring en kennis in de groothandel en retail, zal een sleutelrol spelen in het integreren van Uniconta binnen HUUS.nl. De keuze voor Promentum als partner is mede gebaseerd op hun bewezen vermogen om op maat gemaakte oplossingen te leveren die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van klanten in deze branches. Bezoek promentum-consulting.com voor meer informatie over hun diensten en expertise.

Flexibiliteit en Innovatie met Uniconta

Uniconta’s non-coding functionaliteiten stellen gebruikers in staat om zelf aanpassingen te maken in velden, tabellen, formulieren, documenten, en meer. Bovendien kan HUUS.nl met de diverse Uniconta plugins van Promentum Consulting zoals de “Business Rule Manager” complexe bedrijfsregels toepassen in een eenvoudig “if this then that” formaat, zonder dat daar programmeerkennis voor nodig is. Dit verhoogt de flexibiliteit en aanpasbaarheid van het systeem aanzienlijk.

Toekomstgerichte Bedrijfsvoering

De samenwerking met Promentum Consulting opent ook de deuren naar een schat aan plugins en standaardintegraties met andere applicaties, wat cruciaal zal zijn voor de integratie met de WMS en de nieuwe webshop van HUUS.nl. Hierdoor kan HUUS.nl zijn klanten self-service opties bieden, wat de druk op de klantenservice verlicht en extra ruimte creëert voor bedrijfsgroei. Op termijn zal ook de mogelijkheid worden verkend om de huidige kassa-oplossing van HUUS.nl te vervangen door een modern POS-systeem, als onderdeel van de voortdurende inspanningen om de bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren.

Met Uniconta als krachtig en flexibel ERP-systeem en Promentum Consulting als ervaren en deskundige partner, is HUUS.nl uitstekend gepositioneerd om hun bedrijfsvoering te transformeren en klaar te zijn voor de toekomst. We kijken met veel enthousiasme uit naar de positieve veranderingen en groei die deze samenwerking zal brengen voor HUUS.nl.