State of Football kiest voor Uniconta en Promentum Consulting en tekenen voor lange termijn samenwerking

State of Football en gelieerde bedrijven kiezen voor Uniconta en gaan langdurige samenwerking aan met Promentum Consulting voor de implementatie van Uniconta ERP.

State of Football ontwikkelt en produceert hoogwaardige voetbal merchandise collecties voor clubs en organisaties wereldwijd. Met haar 18 medewerkers is dit unieke bedrijf uit Deventer de ‘one stop shop’ voor fan collecties voor internationale Champions League teams, maar ook voor de thuisclub Go Ahead Eagles

Michael Schotman van State Of Football over de keuze voor Uniconta

Uniconta wordt geïmplementeerd in het hart van de State of Football systeem landschap. State of Football heet naast B2B activiteiten van het ontwikkelen en verkopen van collecties aan clubs ook diverse webshops voor consumenten zoals www.voetbalfanshop.nl en www.FCkluif.nl. In deze webshops zijn diverse voetbal gerelateerde collecties te vinden zijn en State of Football wil uitbreiden met B2B webshops. Verder worden consumentenproducten ook verkocht via verschillende gekoppelde marktplaatsen zoals Bol.com, Decathlon en Amazon.

Met Uniconta centraal kunnen alle processen optimaal worden bestuurd, van het maken van collecties en producten, tot en met het publiceren van deze producten in de verschillende webshops en via de verschillende aangesloten marktplaatsen. Ook het verkoop en logistieke proces worden beter ondersteund door het centrale ERP systeem dat is gekoppeld met alle webshops en kanalen. Verder kunnen ook de financiële processen worden geïmplementeerd in Uniconta.

Kees Brussen partner van Promentum Consulting over Uniconta

Uniconta is een uitermate geschikt ERP systeem door de flexibiliteit en het open karakter, hierdoor kan je relatief eenvoudig integreren met verschillende systemen. Promentum Consulting heeft daarnaast de Groothandel & E-commerce Add-ons, waardoor we verschillende webshops en kanalen kunnen koppelen, verder kunnen we beter de logistieke processen ondersteunen. Deze combinatie is dus ideaal voor een bedrijf als State of Football.


Meer over Promentum Consulting

Promentum-Consulting richt zich op de digitale transformatie van bedrijven in Groothandel, E-commerce, Productie en Projecten & Dienstverlening. De oprichters en medewerkers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van bedrijfsoplossingen om haar klanten goed te adviseren. Promentum-Consulting verkoopt en implementeert Uniconta en diverse add-ons die het verschil maken binnen industrieën waarin we opereren.

Lees hier meer over ons.


Uniconta logo

Uniconta is een Cloud ERP systeem ontwikkeld door Erik Damgaard dat zich kenmerkt als een Open ERP systeem is dat makkelijk integreert, makkelijk aanpasbaar is zonder maatwerk en gebruikersvriendelijk en eenvoudig te leren. Erik Damgaard is een Deense Tech ondernemer die al verschillende ERP systemen op de markt heeft gebracht en zijn bedrijf Damgaard is eerder met Navision overgenomen door Microsoft nu bekend onder de naam Dynamics. Uniconta is zijn antwoord op de veranderende markt waarbij bedrijven meer op zoek zijn naar open Cloud systemen die goed kunnen samenwerken met verschillende oplossingen. Meer informatie over Uniconta vindt u hier.