DynamicWeb

Product Information Management

Bij Promentum begrijpen we dat de digitale wereld voortdurend evolueert en dat bedrijven behoefte hebben aan flexibele, krachtige oplossingen om concurrerend en relevant te blijven. Daarom zijn we trots om partner te zijn van DynamicWeb, een toonaangevend platform dat Product Information Management (PIM), eCommerce, Marketing en Content Management System (CMS) integreert. Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een volledig geïntegreerde suite van digitale tools aan te bieden, perfect afgestemd op de hedendaagse behoeften van zowel B2B, B2C als D2C bedrijven.

Veelzijdig platform

DynamicWeb's veelzijdige platform ondersteunt uw onderneming bij het creëren van een naadloze, efficiënte en boeiende digitale ervaring. Of u nu een robuuste online winkel wilt bouwen, uw productgegevens efficiënt wilt beheren of uw marketinginspanningen wilt maximaliseren, DynamicWeb biedt de tools en flexibiliteit die u nodig heeft om te slagen.

Integratie

Bij Promentum, als uw vertrouwde IT-partner, specialiseren we ons in het opzetten, implementeren en integreren van DynamicWeb met uw bestaande systemen, waaronder Uniconta, om een vloeiende, geïntegreerde ervaring te bieden die de operationele efficiëntie verhoogt en nieuwe kansen voor groei en innovatie opent.

Het platform

DynamicWeb is een krachtig platform dat PIM, eCommerce, Marketing en CMS integreert, ideaal voor een omnichannel B2B, B2C of D2C handelservaring. Met DynamicWeb bouwt u uw bedrijf uit op de manier die u wenst. Bij DynamicWeb heeft u de keuze: implementeer PIM, eCommerce, CMS en Marketing als een geïntegreerde Commerce Suite of als individuele topoplossingen

Promentum is een Nederlands IT-bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen en beheren van websites en webshops. Als partner van DynamicWeb kan Promentum helpen bij het implementeren en de integratie met Uniconta.

DynamicWeb & Uniconta

De standaardintegratie van DynamicWeb met Uniconta door Promentum leidt tot versnelde, risicovrije implementaties. Deze combinatie biedt een synergie die uw bedrijfsprocessen stroomlijnt en de efficiëntie verhoogt, waardoor u zich kunt richten op groei en innovatie.

Swift

Swift, de oplossing van DynamicWeb voor snelle, no/low-code implementatie, is ontworpen met moderne, standaard ontwerpsjablonen die gebaseerd zijn op best practices. Dit betekent dat u sneller live kunt gaan met uw website of webshop, zonder in te leveren op kwaliteit of functionaliteit.

Versieloos

Met DynamicWeb blijft uw digitale aanwezigheid altijd actueel dankzij cloudgebaseerde autoscaling en versieloze upgrades. Dit garandeert dat alle klanten profiteren van de nieuwste functies en verbeteringen zonder de noodzaak van omvangrijke upgrade-projecten.API

API

DynamicWeb’s API-eerste benadering betekent dat u kunt profiteren van een headless implementatie, waarmee een efficiënte scheiding van front-end en back-end mogelijk is. Dit biedt meer flexibiliteit en controle over hoe u uw digitale diensten inricht en behearturen.

Case Study

Ontdek hoe Tricorp de combinatie van DynamicWeb en Uniconta met succes gebruikt op hun website, een uitstekend voorbeeld van integratie en efficiëntie in actie: Tricorp Website.

Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen met Promentum of bezoek de website van DynamicWeb.

DynamicWeb