Promentum Consulting: uw partner in bedrijfsgroei en automatisering

In de snel evoluerende handels- en retailindustrie, waar aanpassingsvermogen en innovatie cruciaal zijn voor succes, onderscheidt Promentum Consulting zich als een partner die veel meer biedt dan traditionele ERP-implementaties. Met een rijke ervaring en diepgaande kennis van de sector, gaat ons team verder dan het zijn van louter consultants en ontwikkelaars; wij zijn ware bedrijfsadviseurs die toegewijd zijn aan het realiseren van uw bedrijfsvisie en het optimaliseren van uw processen door middel van intelligente automatisering en strategische inzichten.

Onze aanpak: een samenspel van technologie en bedrijfsinzicht

Promentum Consulting begrijpt dat elke business case uniek is en een specifieke aanpak vereist die verder gaat dan standaardoplossingen. Onze succesvolle projecten variëren van het opzetten van pop-up outlet stores voor de verkoop van overtollige voorraad tot het creëren van directe B2C-omzetkanalen voor groothandelsbedrijven die traditioneel via resellers verkochten:

Innovatieve oplossingen voor handel en retail

Pop-up outlet stores: Voor bedrijven die worstelen met overtollige voorraad hebben we niet alleen de automatisering van verkoopkanalen aangepakt, maar ook kassasystemen geleverd en een tijdelijke, geautomatiseerde verkoopoplossing geïmplementeerd om effectief van de voorraad af te komen.

B2C omzetkanalen voor groothandelaren: We hebben groothandelaren geholpen bij de overstap naar de consumentenmarkt door de implementatie van eigen webshops en multi-channel platforms zoals Channable of Channelengine. Deze strategie is ondersteund door uitgebreide automatisering, waardoor een naadloze operatie mogelijk is.

Uitbreiding en automatisering van retail naar B2B: Voor retailers die hun vleugels internationaal willen uitslaan via resellers, hebben we B2B portalen ontwikkeld waar orders direct geplaatst kunnen worden, waardoor de uitbreiding gestroomlijnd en vereenvoudigd wordt.

Internationale groei en compliance: We ondersteunen bedrijven ook bij hun internationale uitbreiding door het inrichten van intercompany relaties en administraties, en helpen bij het navigeren door lokale fiscale verplichtingen met een breed scala aan geautomatiseerde oplossingen binnen Uniconta.

Multibrand strategy: Met behulp van AI in een goed ERP systeem zoals Uniconta is het redelijk makkelijk om een multibrand strategy te introduceren. Dezelfde artikelen kunnen onder een andere brand of een andere omschrijving, tone of voice, afbeeldingen etc. succesvoller zijn. Zie ook onze blog: https://promentum-consulting.nl/en/de-toekomst-van-retail.

Uw succes is ons doel

Bij Promentum Consulting geloven we dat succesvolle bedrijfsautomatisering en -optimalisatie hand in hand gaan met een diepgaand begrip van de unieke uitdagingen en kansen binnen uw sector. Onze aanpak is erop gericht om niet alleen technologische oplossingen te bieden, maar ook om strategische partnerschappen op te bouwen die uw bedrijf vooruithelpen. Van het ontwerpen en bouwen van geavanceerde B2C webshops tot het automatiseren van complexe internationale operaties, wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap richting bedrijfsgroei en -optimalisatie.

Laat Promentum Consulting uw gids zijn in de wereld van bedrijfsautomatisering en -expansie. Samen kunnen we de basis leggen voor een toekomst waarin uw bedrijf niet alleen floreert, maar ook een leidende positie inneemt in de dynamische handels- en retailmarkt. Ontdek hoe onze expertise en innovatieve oplossingen uw visie kunnen realiseren.