Ontgrendel de Kracht van AI en ERP in Retail

De digitale transformatie heeft de manier waarop we zakendoen fundamenteel veranderd, met technologieën zoals Kunstmatige Intelligentie (AI) en Enterprise Resource Planning (ERP) die aan de voorhoede staan van deze revolutie. Op de aankomende Webwinkel Vakdagen zal Stefan van den Brink van Promentum Consulting BV, een diepgaande presentatie geven over hoe de integratie van AI met ERP-systemen een cruciale rol speelt in de groei en efficiëntie van bedrijven, vooral in de detailhandel.

De Kracht van AI en ERP

AI en ERP zijn geen buzzwoorden, maar krachtige tools die de potentie hebben om de manier waarop bedrijven werken te transformeren. Van het verbeteren van klantinteracties tot het optimaliseren van voorraadbeheer, deze technologieën bieden naadloze schaalbaarheid en efficiëntie. Mijn presentatie zal zich richten op hoe AI en ERP, wanneer ze samenwerken, bedrijven kunnen helpen bij het navigeren door de complexiteit van de moderne markt, met speciale aandacht voor groei in productassortiment en -variëteit.

Een Praktische Aanpak

Het eerste deel van de presentatie zal praktische voorbeelden omvatten, waarin ik zal uitleggen hoe AI en ERP in de echte wereld functioneren en hoe ze een significante impact kunnen hebben op uw bedrijfsprocessen. Deze voorbeelden zijn ontworpen om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden en voordelen van deze technologieën.

Een Revolutionair Product

In het tweede deel zal ik een baanbrekend product presenteren. Dit product illustreert hoe AI niet alleen productbeschrijvingen kan genereren, maar ook categorieën en tags kan bepalen, en dit alles met een nauwkeurigheid en consistentie die handmatige processen ver overstijgt. Stel je voor: duizenden producten, beschikbaar in verschillende maten, kleuren en talen, allemaal perfect beschreven en gecategoriseerd door AI – sneller, goedkoper en zonder de fouten die menselijke tussenkomst met zich mee kan brengen.

Uitnodiging tot Deelname

Ik nodig u van harte uit om deze boeiende en informatieve presentatie bij te wonen. Of u nu een kleinhandelaar bent, een e-commerce expert, of iemand die geïnteresseerd is in de toekomst van retailtechnologie, deze presentatie zal waardevolle inzichten en praktische kennis bieden die u direct kunt toepassen in uw bedrijf.

De presentatie wordt woensdag 24 januari om 15:30 in lezingenzaal 4 gegeven door Stefan van den Brink. U kunt zich gratis registreren via deze link.

De integratie van AI en ERP in de retail is geen toekomstmuziek meer, het is de realiteit van vandaag. Kom en ontdek hoe u deze technologieën kunt inzetten om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik kijk ernaar uit u te ontmoeten bij de Webwinkel Vakdagen.

Meer over Promentum Consulting

Promentum Consulting richt zich op de digitale transformatie van bedrijven in Groothandel, E-commerce, Productie en Projecten & Dienstverlening. De oprichters en medewerkers hebben jarenlange ervaring in het implementeren van bedrijfsoplossingen om haar klanten goed te adviseren. Promentum Consulting verkoopt en implementeert Uniconta en diverse add-ons die het verschil maken binnen industrieën waarin we opereren.

Lees hier meer over ons!