Ontdek de toekomst van retail met Promentum Consulting op de Webwinkel Vakdagen 2024

Welkom in de wereld waar technologie en retail samenkomen! Bij Promentum Consulting zijn we gepassioneerd over het transformeren van de retailsector door middel van geavanceerde automatisering. We zijn verheugd aan te kondigen dat we deel zullen nemen aan de aankomende Webwinkel Vakdagen in januari, het grootste e-commerce evenement van Nederland.

Promentum Consulting op de Webwinkel Vakdagen: Deze dagen zijn een uitgelezen kans voor professionals in e-commerce en retail om de nieuwste trends en innovaties te verkennen. Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken en te ontdekken hoe onze oplossingen uw bedrijf kunnen versterken. Registreer u gratis via deze link.

Presentatie: “Naadloze Schaalbaarheid: Transformeer Retail met Geïntegreerde AI en ERP”: Tijdens onze presentatie zullen we dieper ingaan op de integratie van Artificial Intelligence en Enterprise Resource Planning om retailactiviteiten naadloos te schalen. Ontdek hoe deze technologieën kunnen leiden tot efficiëntere processen, betere klantbelevingen en aanzienlijke groei in uw onderneming. Meer details vindt u hier.

Ronde Tafel Sessie: “AI Revolutie in Online Retail: Praktische Toepassingen en Succesverhalen”: Neem deel aan onze interactieve ronde tafel sessie waar we zullen discussiëren over de praktische implementaties van AI in de online retail. Deze sessie biedt een platform voor het delen van succesverhalen en voor praktijkgerichte discussies over de impact van AI op online retail. Voor meer informatie, bezoek deze pagina.

Mis deze kans niet om aan de vooravond van retailinnovatie te staan! We kijken ernaar uit om u te ontmoeten op de Webwinkel Vakdagen. Bezoek onze stand voor een persoonlijke kennismaking en ontdek hoe we uw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen. Voor meer informatie, bezoek onze website.


Wij nodigen u van harte uit om onze sessies bij te wonen op de Webwinkel Vakdagen. U kunt zich gratis registreren via deze link.

Wij hopen u te zien op de Webwinkel Vakdagen bij een van onze sessies, of bezoek ons op onze stand.