Better Software, Better People, Better Business.

Intercompany Module

De Intercompany Module is de oplossing voor het beheren van transacties tussen bedrijven binnen Uniconta. Deze krachtige tool automatiseert het proces van het creëren van intercompany orders, waardoor de efficiëntie wordt verhoogd en de kans op fouten wordt geminimaliseerd.

  • Geautomatiseerde Ordercreatie: Door het koppelen van leveranciers in het ene bedrijf aan klanten in een ander bedrijf, kunnen inkooporders die voor die leverancier worden gemaakt, automatisch worden omgezet in intercompany verkooporders in het andere bedrijf.
  • Intelligente Artikel Matching: Per inkooporderregel wordt een overeenkomstige verkooporderregel aangemaakt. Uniconta controleert eerst of er een artikelcode is die overeenkomt; zo niet, dan zoekt het systeem naar een artikel met dezelfde EAN-code, wat zorgt voor een naadloze productovereenkomst.
  • Flexibiliteit in Orderbeheer: Intercompany orders kunnen eenvoudig worden gemaakt, gewijzigd en geannuleerd, wat zorgt voor een flexibele afhandeling van bedrijfsoverkoepelende transacties.
  • Automatische Verwerking van Zendingen en Ontvangsten: Intercompany verkooporderverzendingen kunnen automatisch als inkooporderontvangst worden geboekt in het ontvangende bedrijf, waardoor het verwerkingsproces wordt gestroomlijnd.
  • Directe Facturatie: Verkoopfacturen worden direct in de inbox van het ontvangende bedrijf geplaatst, wat de administratieve lasten verlicht en de interne facturatieproces versnelt.
  • Efficiëntie en Nauwkeurigheid: Doordat de noodzaak van handmatige data-overname wordt geëlimineerd, verhoogt de Intercompany Module de operationele efficiëntie en vermindert het de kans op menselijke fouten.

De Intercompany Module is speciaal ontworpen voor bedrijven die onderdeel zijn van een grotere groep, en biedt een gestroomlijnde, foutloze benadering voor het beheren van intercompany transacties. Ontdek hoe deze module uw interne processen kan transformeren, tijd kan besparen en de algehele efficiëntie binnen uw organisatie kan verbeteren.

Intercompany setup in Uniconta
Create or update intercompany orders in Uniconta